El grup del mes: Maurice Gene

Per Frederic Cervelló

95f349_16c3f41e3996448e927ef26974cbb48e-jpg_srz_1663_633_85_22_0-50_1-20_0-00_jpg_srz

El reusenc Maurici Gené és un corredor de fons; no té pressa per arribar a la meta. Després de vint anys formant part de grups com Seres, amb el també reusenc Samuel Sardà (veu i guitarra) i els flixancos Soren Mauri (baix) i Jacob Baiges (bateria), amb els què gravà la demo Seres del Desierto (2000), Ryan Dogs, The Hill Street Blues Cats i The Raining Frogs Band, el passat 2015 va decidir iniciar la seva carrera en solitari.

En aquesta nova etapa, Maurici, ara convertit en Maurice Gene, interpreta tots els papers de l’auca: composa, canta, toca, grava i produeix les seves pròpies cançons; unes cançons que beuen de la tradició de l’americana, el folk-rock i el rock més clàssic. A més, s’ha fet un estudi casolà en ple cor de la ciutat de Reus on cuina i condimenta amb exquisida paciència els temes que formaran part del seu primer treball discogràfic, un disc del què ja en sabem el títol: Where the sun shines. Segons ell mateix explica, la seva intenció és anar publicant, un per un, els temes que inclourà el disc. Poc a poc, a foc lent, com a ell li agrada.

El 10 d’octubre del passat 2015 ja va presentar en primícia –i encara en solitari- les cançons d’aquest disc en un concert al Centre d’Art Cal Massó, a Reus. Aquest estiu, després d’un nou concert a Cal Massó, ens va confessar que estava treballant en el primer dels singles que inclourà Where the sun shines i que ja tenia tancada el què serà la seva banda d’acompanyament.

Maurice Gene va tancant etapes, assolint metes. La propera, aquest mateix mes d’octubre, quan, en qualitat d’artista del mes de La Nova Escena, acudirà als estudis de Tarragona Ràdio per prendre part del Tràfic d’Abstraccions, el programa conduït per la nostra companya Núria Calvó. Serà una nova oportunitat per escoltar les seves noves cançons i saber més coses del seu disc de debut.

Més informació:

Web: http://www.mauricegene.com/

Instagram: https://www.instagram.com/mauricegene/

Facebook: https://www.facebook.com/mauricegenemusic

Twitter: https://twitter.com/maurice_gene

Mail: mauricegenemusic@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: