El Qüestionari: Delafé.

Per Frederic Cervelló

Delafe FI Ibai 11A.jpg

Darrer concert de la temporada del cicle Radar Palmfest aquest dissabte 13 de maig amb les actuacions, a la Sala Zero de Tarragona, de Delafé i Tarde Mañana Noche, aquests darrers un duet local de synth pop format per Juan Antonio Moreno i Sara Alija (22.30h, 12/15 euros).

Óscar D’Aniello (Delafé) ens visita de nou en el context de la gira de presentació de La fuerza irresistible (Warner Music, 2016), el primer disc que firma tot sol un cop dissolt el projecte musical que havia començat fa una dècada amb Marc Barrachina (Facto) i Helena Miquel (Las Flores Azules, qui acaba d’editar el seu primer treball en solitari, El sol en la sombra).

La fuerza irresistible és un disc que traspassa gèneres musicals, hi podem trobar pop, hip-hop, soul, funk, electro i disco, tot amb el denominador comú de la música negra. No és estrany, doncs, que el disc hagi estat mesclat a Nova York per Tim Latham, que ha treballat amb grups com De La Soul, Erykah Badu, D’Angelo o Black Eyed Peas. La gravació i producció ha seguit sent, com de costum, de Paco Loco. Tampoc canvia el company de fatigues de Delafé, Dani Acedo; el també ex-Mishima acompanya a D’Aniello en aquest nou camí de la seva carrera musical. Com també l’acompanyen les col·laboracions de La Bien Querida, Carlos Cros i Helena Miquel, entre d’altres, en algunes cançons del disc.

Els de La Nova Escena hem aprofitat la visita a casa nostra de Delafé per fer-li el nostre Qüestionari.

  1. El primer disc que et vas comprar.

La bola de cristal (Alaska y Dinarama)

  1. El primer instrument que vas tocar.

La flauta, al cole.

  1. El primer grup del que vas formar part.

Aceite de Oliva.

  1. El primer concert.

Manowar

  1. Un músic amb qui vulguis col·laborar.

Calle 13.

  1. El millor moment de la teva vida com a músic.

Sempre, l’últim concert que hagi fet.

  1. El darrer cop que vas sentir pànic abans de pujar a un escenari.

El primer concert sense l’Helena.

  1. L’escena musical dins la qual tots els mitjans s’entesten en incloure’t.

L’indie.

  1. El darrer cop que vas tocar a la província de Tarragona. 

L’any passat, a la sala Zero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: