LNE us recomana: Últim Cavall.

Per Frederic Cervelló

ultimoca

Aquesta setmana us recomanem Últim Cavall, banda de Sant Pere de Ribes (el Garraf, Barcelona) capitanejada per Rafa Monzó (veu, guitarres elèctriques, sintetitzadors) i Francesc Pascual (bateria). Els acompanyen Valle Plaza (teclats i veus), Jacob Serra (guitarra i veus) i Toni Jordan (baix). Amb influències de grups post-punk com Joy Division o The Jesus and Mary Chain, la proposta d’ Últim Cavall es mou entre el dream pop, el shoegaze i el noise pop.

L’any 2015 van editar la seva primera referència, Últim Cavall EP (auto-editat), gravat i masteritzat per Jordi Moncho, col·laborador de la banda des de l’inici i responsable del seu so. Al març d’aquest any van publicar el seu primer LP, Records de Kyoto (Discos de Kirlian), de nou gravat i masteritzat per Jordi Moncho als estudis La cova i Two Ties Recording.

Podeu escoltar-los a:

https://ultimcavall.bandcamp.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: