El Qüestionari: Twin Drama

twin-drama

L’estiu és moment per viure amb més intensitat i descobrir nous grups. I això és el que vam fer apropant-nos al Festival Pingüí. Allí vam jugar a punxar discos, vam viure bons moments i vam descobrir els TWIN DRAMA. Avui divendres trobareu al Fernando i al Xavi al Pileé de Reus presentant  cançons carregades de ritmes surf i melodies energètiques. Abans però han contestat aquest breu qüestionari per a La Nova Escena

 1. Amb quin músic t’ agradaria col·laborar?

      Amb Eric Sueiro

 1. Amb quin músic, de qualsevol època, t’ agradaria sortir de festa?

      Amb King Tuff

 1. Quin ha estat el millor moment de la teva vida com a músic?

      Probablement en l’actuació al PS16

 1. Amb qui no compartiries mai escenari?

      vaja, difícil aquesta…Ens encanta compartir escenari, difícil pregunta.

 1. Quin clàssic de la música creus que està sobrevalorat?

      Els 80?

 1. Es mereix Bob Dylan el Nobel de literatura?

      Sens dubte

 1. Que vas fer el darrer cap de setmana?

      Bufar espelmes amb Bearoid i Hal9000

 1. Quina és la teva principal musa?

      Ens agrada la PAVVLA

 1. Quin va ser el primer disc que et vas comprar?

       Heavy petting zoo dels NOFX

 1. Sents que formes part d’una escena musical?                                                                                                                                                                                                                           Probablement ens englobin dins d’una escena, però des de dins el que notem són diferents amistats amb diversitat d’estils… I ens trobem igual de còmodes compartint cartell amb propostes dispars.
 1. Coneixes algun grup o solista del Camp de Tarragona i/o les Terres de l’Ebre?                                                                                                                                                                              VLIVM no personalment però penso que són de Tortosa, i vaja podríem dir que tota l’organització del FESTIVAL PINGÜÍ són el millor grup que es pot conèixer. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: