L’Entrevista: Juanjo Sáez

Per Helle Kettner

L’il·lustrador Juanjo Sáez ha presentat el seu nou llibre Hit emocional a Tarragona i Trójkat i La Nova Escena no han perdut l’oportunitat de xerrar amb ell.

El barceloní, creador d’Arròs covat, ha participat en el concurs/tertúlia musical “Probando, Probando. La música està en joc” on les preguntes musicals han donat peu a la reflexió sobre la professió de la il·lustració i l’estreta relació que té el seu llibre amb la música.

Junajo Sáez defineix el seu llibre Hit emocional com a una autobiografia mitjançant els grups de música que ha anat escoltant durant la seva vida. De Sonic Youth a Los Planetas, de Radiohead a Animal Collective, de LCD Soundsystem a Arcade Fire, de Joy Division a The Strokes. Juanjo Sáez retrata les seves passions musicals.

Juntament amb tres personatges més, el Juanjo s’ha posat a prova en el concurs musical i junt amb el dissenyador, Edu Polo, s’ha emportat la victòria amb un punt de diferència contra els seus contrincants el dissenyador, Manel Tarrés i el músic, José Juan o més conegut com a Espaldamaceta. La periodista Helle Kettner i El Feriante han posat ordre a tot plegat en la Sala el Cau.

Producció i edició: Helle Kettner

Càmera: Nils Gisli

Deixa un comentari