Instagramer de la quinzena: Albert Anguera

Albert Anguera

@aangueraroig

 

“Gent i escenaris. A vegades la gent és meravellosa, no en el sentit més tòpic i naïf de l’expressió, que també, sinó d’una manera inconscient, ni volguda ni buscada. En una expressió, un gest o una actitud ens mostrem tal com som enmig de tothom, al carrer. Intentar captar aquestes situacions és un repte quan passejo buscant fotos amb el mòbil a la mà. A vegades l’atzar i la llum em fan algun regal, alguna escenografia o alguna situació que jo només he de ser prou ràpid per transformar en una fotografia més. El fet de fer fotos i compartir-les a Instagram és també, almenys per a mi, una manera de mostrar-me.”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: