LNE us recomana: PAVVLA.

Per Frederic Cervelló

p43-1024x678

Aquesta setmana us recomanem PAVVLA, projecte musical de la també actriu barcelonina Paula Jornet, a mig camí del folk, l’electrònica i el pop, i influenciat per músics com James Blake, Daughter o Bon Iver.

Amb només 19 anys, la Paula es va assentar a Brighton per estudiar composició a l’escola de música BIMM, de la què n’han sortit artistes com James Bay, The Kooks, George Ezra o Tom Odell. Allà, a part de foguejar-se en directe, va escriure la major part de les cançons del seu repertori.

PAVVLA va debutar al maig del 2016 de la mà del segell Luup Records, que li va editar dos singles, “Young” i “Skin”, amb els seus respectius vídeos, dirigits i produïts per Jordi Vissi. Al novembre del 2016 es va publicar el seu primer disc, Creatures (Luup Records), produït per Aleix Iglesias i gravat a Camaleó Estudi, disc que l’ha convertit en un dels noms a tenir en compte de l’escena musical de casa nostra.

El proper 3 de juny la podrem veure a Tarragona, al festival Minipop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: