LNE recomana: La Mano del Marciano

Per Frederic Cervelló

Lydia Beltri
Foto: Lydia Beltri.

La Mano del Marciano és una nova banda flixanca d’ indie-pop amb influències de Love of Lesbian, Sidonie o Piratas, formada per Andreu Peral (veu, cors i percussió), Marcel Bagés (guitarra elèctrica), Genís Bagés (bateria), Julián López (teclats i sintetitzadors) i Aleix Meix (baix).

Al juny del 2017 van publicar el seu EP de debut, Dios los cria y ellos se asustan (auto-editat), gravat i mesclat a Blind Records, Barcelona, per Sergi Bautista i Roger Marín, disc que presentaran oficialment a la capital catalana el proper 7 d’abril a la Sidecar, tot i que ja en van oferir un tastet a la seva vila natal, Flix, el Nadal passat.

Podeu escoltar-los a: https://lamanodelmarciano.bandcamp.com/releases

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: