L’Entrevista: Xavi Garcia Puerto

El Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC enguany fa 15 anys. 15 anys es diu ràpid, però com diu el director del REC, el festival ha “envellit bé”. Això ho demostra amb la programació potent que avui arriba a la gran pantalla de Tarragona. Un total de 22 films són els que podrem veure durant els 6 dies intensos del Festival. 12 d’aquests films són estrenes a Catalunya i 4 en l’àmbit estatal.

Per celebrar aquests 15 anys de REC hem parlat amb el director del REC, Xavi Garcia Puerto, i amb un habitual del REC, el director i guionista de cine, Borja Cobeaga. En l’entrevista Trójkat tots dos posen paraules al REC i la seva evolució durant aquests 15 primer anys del festival, però la conversa ha donat per molt més també.

Els autors de Tarragona seran els encarregats d’arrencar el Festival avui. Enguany són tres els curts que presenciarem. Un lugar prefijado de Pablo Carlosena; Cicatrices de Danae López i Videoclub d’Àlam Raja. L’Antiga Audiència acollirà les projeccions a partir de les 19 h. Feliç REC!

Producció i edició: Helle Kettner

Càmera: Nils Gisli

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: