LNE us recomana: Heather.

Per Frederic Cervelló

Laura Fernández & Stefano Bona
Foto: Laura Fernández

Aquesta setmana us recomanem Heather, banda de Barcelona formada per Heather Cameron, Germán López, Aitor Mohedano, Àlex Sardà i Sergi Vila. La seva proposta musical combina pop i post-punk i se’ls ha comparat amb grups com Protomartyr, Sonic Youth, The Smiths i Veronica Falls.

La seva primera referència va ser el 7’’ Inside, editat l’any 2015 pel segell vigatà Famèlic. El 20 d’abril del present 2017 van publicar Distance, single d’avançament del seu primer disc, Union (Famèlic, 2017), disc que va sortir al mercat el passat 28 d’abril. Union ha estat gravat per Sergio Pérez (Svper) als Estudis Maik Maier.

Distance és també el títol d’una exposició digital curada pels mateixos Heather en la qual van demanar a dotze artistes visuals que reinterpretssin la cançó en qüestió. Del material generat per aquests artistes es va confeccionar el vídeo de la cançó.

El proper 19 de maig presentaran el seu debut discogràfic a la Sala BeGood de Barcelona, en una festa en la què també hi prendran part Futura, Anarquia Vertical, Famèlic dj’s, Dead Moon Rex dj’s, Dj Anndelground i Dj Manager.

Els podeu escoltar a: https://somheather.bandcamp.com/

Més informació:

unionbyheather.org

www.instagram.com/som.heather

www.soundcloud.com/somheather/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: