L’Entrevista: Els Amics de les Arts “Serà una gira difícil d’oblidar”

Els Amics de les Arts acaben de publicar el seu quart disc “Un Estrany Poder”. Inicien gira el 21 d’abril a Valls i els de La Nova Escena hem aprofitat l’ocasió per parlar amb ells sobre el disc i les novetats de la gira.

Teníem molta curiositat per saber què en pensen del paper de vàter, pregunta que la nostra companya Helle Kettner sempre fa a les seves entrevistes. En Joan Enric, l’Eduard i en Ferran tenen un missatge per a ella.

 

Càmera i edició: Marta Escolà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: