LNE us recomana: Neleonard.

Per Frederic Cervelló

neleonard1.jpg

Aquesta setmana us recomanem Nelonard, grup de Barcelona format per Manuel Navío, Nele (Gúdar, Hi Jauh USB) a la veu i guitarra, Laura Alonso a la veu, Elena Comas (Die Katapult) al baix, Eloy Bernal al teclat, Guille Rodríguez a la guitarra i Pedro Señalada a la bateria. Se’ls ha emparentat amb bandes com Doble Pletina, La Buena Vida o Magnetic Fields.

L’històric segell madrileny Elefant Records, molt atent darrerament a les bandes que sorgeixen a casa nostra, els va contractar només dos dies després que el grup pengés a Soundcloud les seves primeres cançons. Des de llavors, els ha editat tots els seus discs: l’EP Agosto (2014), el single Casi Cuela (2015) i el seu primer llarga durada Las Causas Perdidas (2016).

Aquest dissabte 20 de maig els podreu veure en directe al Molí de Baix (Sant Gallard, Conca de Barberà), prenent part del cartell de l’edició d’enguany del Festival de Música Actual Independent del Gaià i, més endavant, el 8 de juliol estaran tocant a Flix, en el marc del Festival Pingüí.

Els podeu escoltar a:

https://elefantrecords.bandcamp.com/album/las-causas-perdidas

Més informació:

http://www.festivalmaig.cat/

http://www.festivalpingui.cat/

 

Deixa un comentari