LNE us recomana: Les Cruet.

Per Frederic Cervelló.

LesCruet_eBN

Aquesta setmana us recomanem a Les Cruet, banda del Montseny formada per la Laura Crehuet a la guitarra i veu, el Xavi Garcia (Matagalls, Els Surfing Sirles, Zeidun) a la guitarra, l’Oscar Montero al baix i el Narcís Prat a la bateria. La seva proposta musical és clara: hardcore i punk primigeni: guitarres elèctriques distorsionades i estridents, potent secció rítmica i un crit, el de la Laura, estripat i visceral.

Al setembre passat van publicar el seu disc de debut, l’excel·lent Pomes Agres (Bankrobber), considerat un dels millors discs de punk del 2016, ben a la vora del darrer disc dels tarragonins Crim.El disc va ser gravat i mesclat per un altre dels músics històrics del Montseny, Mau Boada (Esperit!, Zeidun), a l’estudi CalaCari, a Santa Maria de Palautordera, i masteritzat a Ultramarinos Mastering per Víctor Garcia, un clàssic de l’escena hardcore de casa nostra. Al disc hi col·laboren Guille Caballero (Matagalls, Els Surfing Sirles), als teclats i veus, Joan Colomo, a les veus, Martina Fanizza, a les veus, Ramó Mas, a les veus, Mau Boada, a la guitarra, percussió i Glockenspiel, i Albert Trabal, veus.

Podeu escoltar-los a: https://bankrobberbcn.bandcamp.com/album/pomes-agres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: