LNE us recomana: Elsa de Alfonso y Los Prestigio

Per Frederic Cervelló

helena-exquis
Foto: Helena Exquis

Aquesta setmana els de La Nova Escena us recomanem Elsa de Alfonso y Los Prestigio, banda liderada per la cantant Elsa de Alfonso, un dels membres més hiperactius del underground barceloní, que es fa acompanyar per Los Prestigio, grup integrat per Borja Rosal (Extraperlo) a la guitarra i segones veus, Laura Antolín (Doble Pletina) al baix i segones veus, Pau Riutort (Beach Beach i Extraperlo) als sintetitzadors i Marc Ribera (Doble Pletina) també als sintetitzadors. La banda, que va editar l’EP Desencuentros (Canada, 2014) i que està preparant el que serà el seu primer llarga durada, es caracteritza per practicar un synth pop de baixa fidelitat, amb tocs dels 80.

Elsa de Alfonso y Los Prestigio van prendre part, el passat dissabte 3 de desembre, del cicle 360º, un gir orgànic, organitzat pel Centre d’Art Lo Pati, d’Amposta. Es tracta d’un cicle d’activitats que transiten per les pràctiques artístiques íntimament lligades a una manera de relacionar-se amb la realitat basada en connexions afectives amb artistes i creadors que parteixen de la seva pròpia identitat i experiències a través de la relació del jo amb l’entorn o de la música com a experiència vital.

El cicle, que s’inicià el 12 de novembre, es clourà aquest dissabte 10 de desembre amb la presentació de la peça de vídeo Wonders, de l’artista olotí Carles Congost (19.30h) i amb el concert d’ Evripidis And His Tragedies, projecte de l’artista grec resident a Barcelona Evripidis Sabatis.

 Més informació:

https://elsadealfonso.bandcamp.com/

http://www.lopati.cat/ca/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: