LNE us recomana: Aldrin y Collins

Per Frederic Cervelló

aldrin-y-collins

Aquesta setmana us recomanem Aldrin y Collins, quartet de Cerdanyola del Vallès format per Gerard Batllori (guitarra i veu), Pau Alcalde (guitarra), David Garcia (baix) i Xavi Hernández (bateria). Molt influenciats per bandes dels 90 com Los Planetas, Madee, Aina, Sunny Day Real State, Wilco, Radiohead a Nada Surf, el seu estil es mou entre el pop, l’emo i el post rock. Fa ben poquet, el 21 de novembre, van publicar el seu darrer treball discogràfic, l’EP Escuchas (Bcore Disc, 2016).

Els Aldrin y Collins formen part del cartell de la sisena edició del Ressupó de Tardor, organitzat pel segell Brave Coast, que tindrà lloc a Reus entre el 2 i el 5 de desembre. Concretament actuaran el divendres 2 de desembre al Pilée, junt a Marlon Dean Clift i Brave Coast Djs. També passaran per Reus Ian Sala, Pau Saura, Leonie Evans i Antonette Goroch. Tots els concerts són gratuïts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: