LNE us recomana: Polseguera.

Per Frederic Cervelló.

Polseguera - Àlex Sardà.jpg
Foto: Àlex Sardà

Polseguera és el nou projecte del mallorquí resident a Barcelona Tomeu Mulet, baixista i cantant de Beach Beach i ex-membre de Kana Kapila i Der Ventilator. En aquesta ocasió es fa acompanyar de la Verónica Alonso (Me and The Bees), a la bateria i veu, i d’en Sergi Egea (un dels fundadors del segell vigatà Famèlic Records) al baix.

El proper 4 de maig publicaran el seu debut discogràfic, l’EP Sa Mata Escrita (Famèlic Records, Bubota Discos, Discos Walden), que s’editarà en format casset i en una tirada limitada de només 100 còpies. El disc ha estat gravat a Barcelona per Sergi Egea i Tomeu Mulet; els arranjaments addicionals, la mescla i la masterització ha anat a càrrec d’Ander Agudo i el grafisme és obra del mateix Tomeu Mulet i l’Anna Vila Homs. El 19 de maig el presentaran en directe al festival Cul de Sac, Mallorca, i el 2 de juny al Primavera Sound.

Tot just ahir van estrenar el single d’avançament de l’EP, la cançó “Ja no me’n record”, que podeu escoltar clicant el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=rj4BNfwCLTo&feature=youtu.be

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: