LNE us recomana: Las Odio.

Per Frederic Cervelló

las-odio5

Aquesta setmana La Nova Escena us recomana Las Odio, una banda madrilenya de riotgrrrls formada per la Paula JJ als teclats i veus i l’ Alicia Holgado a la bateria i veus (ambdues ex membres de Dúo Divergente, Las Amigas Borrachas i Matarse en la Castellana), Sonsoles Rodríguez (ex Las Cruces) al baix i les veus i Ágata Ahora (membre d’ Agnes) a la guitarra i veus.

Influenciades per bandes tan dispars com Bikini Kill, The GoGo’s, Huggy Bear, Chiquita y Chatarra, Las Vulpess, Conchita Velasco i Marisol, el seu estil musical es mou entre el post-punk i el pop dels 60’s i dels 90’s.

El passat 23 de novembre del 2015, només dos mesos després de començar a assajar, van editar el seu primer single Vitamina / Juli la punk, gravat i produït per Atilio González (Matarse en la Castellana, Mantra for Saints). Poc després, el 28 de novembre, van debutar en directe a la mítica sala Maravillas amb motiu de la festa de presentació del fanzine Sisterhood #3.

 Podeu escoltar-les a:

https://lasodio.bandcamp.com/releases

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: