EL QÜESTIONARI: PAVVLA

Per Frederic Cervelló

Pablo Luna Chao 1.jpg
Foto: Pablo Luna Chao

Si us vau perdre el concert de la PAVVLA al passat Minipop, no patiu; aquest mes de juliol teniu dues oportunitats més per veure-la en directe ben a prop de casa. La primera, aquest dimecres 12 de juliol a Valls, a la terrassa del Portal 22, en el marc del cicle de petits concerts a la fresca De Gust (20h, gratuït), cicle que es va inaugurar el 28 de juny amb l’actuació d’un altre dels nostres grups de capçalera, Renaldo & Clara, i que es perllongarà fins a finals d’agost. La segona oportunitat la tindreu el proper 22 de juliol a Altafulla, aquest cop en el context d’una nova edició del festival Altacústic.

La PAVVLA ens presentarà les cançons del seu disc de debut, el molt recomanable Creatures (Luup Records, 2016), que es mou entre el folk i l’electrònica i que ha convertit a la jove barcelonina en un dels noms a tenir en compte de l’escena musical de casa nostra.

Els de La Nova Escena hem aprofitat la visita de la PAVVLA a les nostres terres per fer-li un dels nostres Qüestionaris.

  1. El primer disc que et vas comprar.

Maroon 5, Songs about Jane.

  1. El primer instrument que vas tocar.

El piano.

  1. El primer grup del que vas formar part.

Un grup amb dos amics de la ESO. Va durar dues setmanes. Cadascú volia fer una cosa diferent i cap dels tres escoltàvem la mateixa música!

  1. El primer cop que vas tocar en directe.

A un showcase de primer de Batxillerat.

  1. Si no fossis músic, segurament que ara estaries…

Estaria estudiant interpretació o treballant com a actriu! I si tampoc pogués ser-ho, seria mestre de parvulari.

  1. Si ens agrada PAVVLA, també ens hauria d’agradar…

L’últim disc de Daughter.

  1. Un músic amb qui vulguis col·laborar.

Banks.

  1. El millor moment de la teva vida com a músic.

Cada vegada que algú em diu que escolta i que li agrada el que faig i quan vam gravar i produir l’àlbum. Sóc feliç creant a l’estudi.

  1. L’escena musical dins la qual tots els mitjans s’entesten en incloure’t.

Més d’una vegada he sentit dir que tinc un estil “james blakià”. No sé si és del tot encertat però l’adoro moltíssim i és un súper “piropo”; o sigui, que tampoc em queixo.

  1. El darrer cop que vas sentir pànic abans de pujar a un escenari.

Ara no recordo cap dia que sentís pànic; sempre estic una mica nerviosa, però res més. El primer concert en acústic que vaig fer com a PAVVLA, obrint per la Marion Harper als Jardins de Marimurtra, allà si que vaig sentir pànic!

  1. Un grup o solista del sud de Catalunya.

Els Pets!

  1. El darrer cop que vas tocar a la província de Tarragona.

Al Minipop [3 de juny del 2017].

Deixa un comentari