LNE us recomana: Cor Blanc.

Per Frederic Cervelló

Zelia Vega.jpg
Foto: Zelia Vega.

Cor Blanc és un duet format a Barcelona l’any 2015 per la Mireia Bernat (guitarra i veu) i el Sergi Serra Mir (sintetitzadors i programacions). Les seves primeres gravacions, els EPs Pròleg en Fred, publicat en cassette per Mondo Canapé Records el 2015 i Res Acaba, editat en digital pel segell japonès Element Perspective també el 2015, tenien un aire folk lo-fi que han anat polint cap a un pop electrònic amb tocs dreampop. La seva proposta musical té reminiscències de la vessant més pop de la indietrònica (Múm, Lali Puna, CocoRosie) i de grups com Beat Happening o Au Revoir Simone.

Aquest estiu han fitxat per Luup Records, un dels segells més inquiets i interessants de casa nostra, seu d’artistes com Pavvla, Museless o Marion Harper, amb qui han editat el seu primer single oficial, “Alice”, i amb qui publicaran, ben aviat, el seu esperat disc de debut.

Podeu escoltar-los a: https://corblanc.bandcamp.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: