LNE us recomana: Caseta.

Per Frederic Cervelló.

_26A3664.jpg

Caseta és una banda de Matadepera (Vallès Occidental, Barcelona) creada el 2013 i formada actualment per Jan Buxeda (composició, guitarra i veu), Josep Duran (guitarra), Kiku Llobet (baix), Xevi Garcia (bateria) i Pol Codina (sintetitzadors i teclat). Influenciats per Bon Iver, Pau Vallvé, Radiohead, Mishima, Sigur Ros o Inspira, la seva proposta musical es mou entre l’indie i un rock alternatiu, progressiu, atmosfèric i ambiental.

A meitats d’octubre del passat 2017 van publicar el seu disc de debut, Naufragi (Hidden Track DIY), enregistrat i produït als estudis La Peixera (Terrassa), amb en Genís Sobrado com a enginyer de so, i masteritzat per Victor Garcia a Ultramarinos Mastering (Barcelona). El disseny és de Jan Malgosa. El disc es va presentar oficialment el 16 de novembre a la Nova Jazz Cova de Terrassa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: