LNE us recomana: La Femme Brutal.

Per Frederic Cervelló Rodes.

74693497_452550155620003_442653511507771392_o

La Femme Brutal és un duet barceloní de punk-rock format l’any 2017 per la Laura Sisteró (bateria i veu) i l’Alba Miquel (guitarra i veu). Adherides al moviment riot grrrl i al do it yourself, la seva proposta musical és hereva de bandes com Bikini Kill i The Breeders.

El 22 de novembre del 2019 van publicar el seu EP de debut, The Future is Brutal, de la mà del segell Hidden Track Records. El disc es va gravar a Atlántida Estudio (Barcelona) i va ser produït i mesclat per l’Edu Bujalance (Aliment, Univers) i masteritzat per Daniel Husayn. L’artwork va a càrrec de La Femme Brutal.

L’EP va ser precedit pel single “Ciudad Muerta”, el videoclip del qual va comptar amb la direcció i muntatge de la Laura Sisteró, també directora de cinema, i amb estilisme de l’Alba Miquel, també dissenyadora i directora d’art.

 Podeu escoltar-les a: https://lafemmebrutal.bandcamp.com/releases

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: