LNE us recomana: Confeti de Odio.

Per Frederic Cervelló Rodes.

Confeti de Odio_02_Xavier Llanas
Foto: Xavier Llanas.

Confeti de Odio és el projecte personal del músic madrileny Lucas de Laiglesia (Axolotes Mexicanos, Verano, Saint Clementine). Anteriorment, ja havia publicat un parell de discos en solitari sota el nom de Lucas Vidaur: Light Comes In, You’re Forever (2016) i Whimsical Drama and the Deathlesness of You (2017). En aquest nou projecte l’acompanyen els seus amics Juan Pedrayes (Axolotes Mexicanos, Carolina Durante) i Carlos René (Axolotes Mexicanos).

Lucas defineix la seva proposta musical com a pop dramàtic, mentre que Dani Cantó, responsable del segell barceloní Snap! Clap! Club!, que edita el material del músic madrileny, prefereix parlar de deprepop. Entre els seus referents, hi podem trobar The Smiths, Los Punsetes, La Estrella de David, Of Montreal o Pale Fountains.

El desembre del 2018 va sortir al mercat el primer EP de Confeti de Odio, Llorar de fiesta (Snap! Clap!), en una edició limitada de 100 còpies en cassette purpurina. El disc estava gravat per Juan Pedrayes, produït per Pedrayes i Carlos René, i masteritzat i mesclat per René. La portada era de Zazi White i el disseny de Kos. El 2019 va editar diversos singles: “Hasta Romper el Móvil”, en el que s’apropava a la música urbana, produït per René i amb portada d’Olaya Pedrayes (Axolotes Mexicanos); “Hechizo”, versió del “haunt me (x3)”, dels americans Teen Suicide, inclosa en el cassette recopilatori del festival Prom Party Fest, editat pel segell Jeanne d’Arc; i el doble single “Quiéreme / Si Me Quiero”.

El gener del 2020 va editar la cançó “Muchísimo”, gravada per Pedrayes, produïda per Pedrayes i René, i mesclada i masteritzada per René. Es tractava del single d’avançament del seu primer LP, Tragedia Española (Snap! Clap!), publicat el passat 24 d’abril, en plena pandèmia. El disc ha estat produït per Juan Pedrayes i masteritzat per Carlos Hernández.

Aquest 2020, Lucas també ha publicat la seva primera novela, El tejido de las cosas, editada per Libros Walden, sota el nom de Lucas Vidaur.

Per saber-ne més:

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: