LNE us recomana: Desert.

Per Frederic Cervelló Rodes.

Mar ORDOÑEZ
Foto: Mar Ordoñez.

Desert és un duet de Barcelona format per la Cristina Checa (producció, composició i veu) i l’Eloi Caballé (producció, composició i disseny de so). Les arrels del projecte les trobem en un grup anterior, Granit, del qual en formaven part la Cristina i l’Alba Blasi (Extraperlo) i en el qual l’Eloi exercia de productor.

La seva música és permeable a diferents gèneres i estils, passant del pop electrònic al dream pop. Entre els seus referents trobem Laurel Halo, Cocteau Twins, Kate Bush, Grimes i Julia Holter.

Desert es van donar a conèixer a finals del 2012, amb els senzills “Camins” i “Desert”. El 2014 van publicar el seu EP de debut, Envalira, amb el segell nord-americà Minty Fresh, i el van presentar en festivals com el South by Southwest o el Sònar. El disc va tenir una seqüela, Envalira Remixes (Modern Obscure Music, 2015), amb versions a càrrec d’alguns dels productors electrònics més importants de Barcelona (Sunny Graves, Sau Poler, Pedro Vian). L’octubre del 2018 van editar un nou EP, Sense EP, aquest cop amb el segell La Castanya.

L’abril d’aquest 2020 han publicat el seu darrer treball, This Feeling Is You, de la mà del segell barceloní Passat Continu. Es tracta d’una experiència immersiva, meitat musical, meitat hipnosis i meditació, en la qual ells han posat la música, mentre que la veu i les lletres han anat a càrrec de la hipnoterapeuta cognitiva londinenca Jessica Boston.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: